Golfen en snorkelen

6 december
’s Morgens zitten we om half 8 aan het ontbijt met oploskoffie (beter dan geen koffie!) en verse broodjes en beleg. Dan pakken we onze golfspullen en gaan we richting golfbaan.

A.s. zaterdag 10 december is er een wedstrijd en wij mogen gratis meedoen staat op de voucher die we hebben gekregen bij het winnen van de wedstrijd op Bergvliet. Als we dat aangeven bij de receptie zegt de receptioniste dat het niet gratis is maar we moeten betalen. Nou dat dachten we dus niet! We mailen een kopie van de voucher naar de receptie  en ook naar de organisator van de Bergvlietwedstrijd want we willen toch wel graag meedoen en gaan golfen.

We maken een foto bij de 5e hole en als we die op Facebook zetten krijgen we een gratis drankje staat er op de buggy, wij als Nederlanders doen dat dus 😉

Als we terugkomen van het golfen gaan we lekker lunchen bij de golfbaan, het is heerlijk zitten daar op het terras. Terwijl we daar zitten komt de pro Robert-Jan Schippers voorbij lopen, we spreken hem aan en hij komt er gezellig bij zitten. Natuurlijk mogen we zaterdag mee doen en hij regelt ook dat we onze golftassen bij de buggy’s mogen opslaan zodat we ze niet iedere dag op en neer hoeven te zeulen, wat een service!
We vragen een Robert-Jan of het mogelijk is om zaterdag met locals te spelen, hij vindt het een leuk idee en kijkt wat hij kan regelen.
Na de lunch gaan we richting appartement om ons om te kleden en te gaan snorkelen, want de snorkels waren we gisteren vergeten.
Onze huissalamander is er ook weer op het strand en loopt vooral rond de tafeltjes in de hoop dat er wat vanaf valt, maar niet iedereen is van hem gecharmeerd!
Met onze badhanddoeken en snorkels settelen we ons op de ligbedden die er staan en gaan gelijk het water in. Maar ieeeeeeeeeeeek wat een vissen zwemmen er rond je benen zodra je het water al ingaat, dat is wel ff wennen, was dat gisteren ook?
We gaan wat verder het water in en zien prachtige vissen rondzwemmen, allerlei kleuren, hele scholen vissen en koraal wat op een steenworp afstand van het strand gewoon groeit, we raken niet uitgekeken en wat is het water toch lekker van temperatuur.
Als een stel gerimpelde vrouwtjes komen we uit het water, dat het zo mooi zou zijn hadden we geen van beiden verwacht en met 30 graden is het zo goed uit te houden in het water, dat gaan we dus meer doen.

De pier , waar we heerlijk hebben gegeten, vanaf ons balkon gezien.

’s Avonds eten we weer op de pier met de voetjes in het zand en uitzicht op zee.

Geef een reactie