Mijn nieuwe vriend Christian

Ik heb sinds een maand of twee een nieuwe vriend, hij heet Christian.
Christian zorgt ervoor dat ik genoeg zelfvertrouwen heb om me buitenshuis te vertonen, Christian brengt een beetje kleur in mijn leven, al is het maar één kleur en grijs dat dan weer wel.

Mijn haar op mijn hoofd begint flink te groeien, ik loop zelfs al zonder pruik buiten, wel met muts als het koud is. Mijn wenkbrauwen en wimpers zijn echter een ander verhaal!
Pas tegen het einde van de chemo vielen ze uit, nu vallen wimpers wel te camoufleren met een zwart randje onder en boven je ogen maar je wenkbrauwen zijn een ander verhaal.
Zoals iemand eens tegen me zei: “wenkbrauwen zijn de kapstokken van je gezicht

Eerst had ik een doosje wenkbrauwpoeder in het bruin gekocht, maar ik heb van nature pikzwarte wenkbrauwen en dat bruine werd roodbruin, niet mooi dus.
Ik dus naar Ici-Paris en daar hielp een vriendelijke dame me en zei dat ze wenkbrauwpoeder ook in het licht- en donkergrijs verkopen. Ze raadde me lichtgrijs aan want donkergrijs zou wel erg streng worden en sindsdien is Christian (de merknaam) dus mijn grote vriend. Het is echt zo’n groot verschil of mijn wenkbrauwen gepoederd zijn of niet, oordeel zelf maar
wenkbrauwen

7 gedachten aan “Mijn nieuwe vriend Christian”

    1. Hoop het ook, maar het stoort me niet zoveel hoor, ik maak toch altijd mijn ogen op en ik pak er nu mijn wenkbrauwen ook bij. A girl gotta do what a girl gotta do! 😉

Geef een reactie