Zeg 2013, ik kom eraan!

2013Ik weet het, het is al meer dan 2 maanden geleden dat ik een update heb gedaan, maar hier is er weer één.

De vakantie naar Spanje was geweldig! daar schrijf ik volgende week ofzo nog over, incl. wat foto’s , veel gezien en veel gedaan en vooral lekker gegeten en genoten!

De laatste loodjes, morgen is het zover de laatste chemo! joepie!
Morgenochtend moet ik eerst nog een hartpompfunctiescan (leuk woord voor scrabble) laten maken i.v.m. de Herceptin die best wel een aanslag op je hartspier schijnt te doen maar als die goed is kan ik weer 3 maanden vooruit tot de volgende scan.
’s Middags is het de laatste keer dat ik chemo krijg (de taxol) en ik ben blij toe! ik krijg steeds meer nare bijwerkingen, bloedneuzen, zenuwpijn onder de bal van mijn voet en topjes van mijn vingers en een kapotte tong en binnenkant wangen. Maar ik besef ook dat ik niet mag mopperen, er zijn mensen die er veel zieker van zijn en meer of nog ergere bijwerkingen hebben! 2013 ik kom eraan! snel 2012 qua gezondheid afsluiten.

Natuurlijk gebeurden er ook mooie dingen in 2012.

 • jongste dochter ging op buitenlandstage in Engeland van 29 januari tot 9 juni
 • oudste dochter beviel van een prachtige (klein)zoon Mik op 30 mei
 • zoon ging met zijn vriendin 4 maanden backpacken in Azië en Australië van 13 juli tot 13 november
 • jongste dochter ging studeren in Tilburg aan de Fontys (communicatie) en ging op kamers daar

Niet allemaal kommer en kwel dus, maar ik sluit 2012 toch graag af, we gaan positief 2013 in.

Ik wens iedereen een mooi, gelukkig maar vooral gezond 2013!

11 gedachten aan “Zeg 2013, ik kom eraan!”

 1. Lieve Rian !
  Zal morgen aan je denken !
  Fijn dat het de laatste keer is , en op naar heeeel gezond 2013 !!

  Dikke knuffel en kus

  Groetjes Aad

 2. Hoi Rian. Ik heb met de kerst ook aan je gedacht; ook dat het morgen lekker je laatste wekelijkse chemo is. Succes, vooral voor de mensen die je moeten prikken. Ga de komende donderdagen genieten van je vrije dagen. En hopelijk verdwijnen de bijwerkingen snel. Op naar een super goed 2013 samen met Harry en de kids. Lieve groetjes Gerda

  1. Lieve Gerda,
   Dank je wel en 2013 wordt het jaar dat we eindelijk weer eens een keer elkaar irl gaan zien, koffie drinken, hapje eten whatever maar dat gaat gebeuren!
   Jij en je man ook een geweldig 2013 toegewenst!

 3. Fijn dat je de chemo na morgen kunt afsluiten, hopelijk verdwijnen de side effects ook snel.
  2012 is bijna achter de rug, ik wens je een mooi maar vooral makkelijker nieuw jaar toe.

  1. Dank je wel lieve Hippo, dank ook voor al je attente berichtjes, kaartjes, dingetjes, je liet me altijd merken dat je met me meeleefde (net als veel anderen) dat doet een mens echt goed 🙂
   Ik wens jou en je kattenspul een rustig uiteinden zonder teveel geknal en een mooi maar vooral ook gezond 2013 toe!

  1. Dank je wel Caspar, ook wij gaan elkaar dit jaar een keer irl zien, moet er maar eens van komen toch, is al zolang geleden!
   Ik wens jou en je wederhelft ook het allerbeste voor 2013!

Geef een reactie